Hotell Los Angeles

Hitta inspiration till Hotell i Los Angeles

Om det är en sak som Los Angeles har så är det hotell. Hotellen i L.A. sträcker sig från superdyra, moderna och trendiga kändisställen till billiga och enkla motell och ungdomshostell som vänder sig till budgetresenärer och ryggsäcksresenärer.

Sök Hotell Los Angeles

 

Figueroa Hotel

939 S. Figueroa St.; +1 (213) 627-8971;
Att gå in på detta centrala hotell i L.A. Är som att gå runt i Marocko för 100 år sedan. Taggiga plantor, hängande lanternor och färgglada tegeltäcka väggar ger en atmosfär som påminner om Arabien under en svunnen era. Detta trendiga hotell är ett av L.A.’s finaste, med en fantastisk swimmingpool och lummiga trädgårdar som överblickar stadens skyskrapor. Priserna på Figueroa matchar hotellets förnäma klientel.

El Tres Inn

4439 W. Sunset Blvd.; +1 (323) 666-6351;
Detta mysiga, konstnärliga trerumsställe ligger ovanpå en mexikansk restaurang på West Sunset Blvd., mycket nära allt liv och rörelse på Hollywood Blvd. El Tres Inn ligger bara några steg från berömda Egyptian Theatre och Sunset/Virgil tunnelbanestation och har ett mycket bekvämt läge för dem som vill utforska centrala L.A. utan bil. De tre rymliga rummen här är utsmyckade och dekorerade med rika färger och unik konst som får det att kännas mer som ett butikshotell än som ett inn med 3 rum.

Sky Boutique Hotel

2352 Westwood Blvd.; +1 (310) 475-4551;
Detta trendiga, moderna butikshotell visar upp en stilren atmosfär med lugnande vita möbler och fina designelement. Sky Boutique ligger i Westwood, och är ett unikt hotell som ligger väster om Hollywood, mellan centrala stan och Santa Monica Beach. På den charmiga centrala gårdsplanen kan gäster koppla av och njuta av en trevlig frukost i det kaliforniska solskenet, och de 28 gästrummen erbjuder alla standardbekvämligheter, inklusive gratis wifi internet.

Saharan Motor Hotel

7212 Sunset Blvd.; +1 (310) 475-4551;
Detta kitschiga hotell ligger längs historiska Sunset Blvd., strax söder om Hollywood Blvd. Och bara några minuters promenad från berömda Grauman’s Chinese Theatre, och hotellet påminner om en svunnen era av Hollywoodglamour. Hotellets neonskylt och klart orange väggar är svåra att missa under vajande palmer. Standardrummen här är rena och bekväma och är ett perfekt boendealternativ för dem som vill befinna sig mitt i Hollywood utan att behöva betala de priser som man vanligtvis får betala i L.A.

USA Hostels - Hollywood

1624 Schrader Blvd.; +1 (323) 462-3777;
Ryggsäcksresenärer och budgetresenärer kommer att älska detta rena, trevliga hostell som drivs av USA Hostels, som driver flera hostell i Las Vegas, San Diego och San Francisco. USA Hostels Hollywood ligger ungefär 5 kvarter från tunnelbanestationen Hollywood och Highland och erbjuder några unika tjänster, så som gratis pannkakor varje morgon, privata förvaringsskåp och tvättmöjligheter. Hostellet anordnar skytteltrafik till närliggande stränder och lokala promenadturer, samt rabatterade biljetter till Disneyland, Universal Studios och andra populära sevärdheter. De har också ett fullständigt kök, lounge med regelbundna komedier och musikaliska framträdanden och en underbar trädgårdsterass.