Golf Los AngelesHitta Golfbanor i Los Angeles

Med soligt, milt väder och dussintals golfbanor runtom i staden är Los Angeles ett golfparadis. Det finns gott om golfbanor att välja på, varav vissa är privata klubbar och andra golfbanor för allmänheten. Flera av dessa golfbanor erbjuder fantastiska vyer över Los Angeles skyline eller Stilla Havet.

Griffith Park

4730 Crystal Springs Dr., Los Angeles; +1 (323) 664-2255; www.griffithparkgolfshop.com
L.A.’s största golfkomplex ligger i den största stadsparken: Griffith Park. Det finns fyra golfbanor på mer än 1 618 hektar naturlig terräng här, samt en 50-tee, dubbeldäckar drivingrange. Golfbanorna Woodrow och Harding, båda par 72, har haft hand om flera stora golfmästerskap, och golfshoppen Barber Shop erbjuder utrustning inne i klubbhuset.

Brookside Men’s Golf Club

1133 Rosemont Ave., Pasadena; +1 (626) 585-3594; http://brookside.lagolfclubs.com
Denna medlemsklubb för endast män ligger i staden Pasadena i norra Los Angeles. Två 18-hålsbanor här designades av den kända golfarkitekten William P. Bell och erbjuder par 70 och par 72. Flera vattenhinder och närvaron av stora träd vid några av hålen gör båda banorna utmanande, men de hålls alltid i utmärkt form.

Los Serranos Golf and Country Club

15656 Yorba Ave., Chino Hills; +1 (909) 597-1769; www.losserranoscountryclub.com
Denna fantastiska privata golfklubb ligger i Chino Hills i den västra delen av staden och här finns två 18-hålsbanor. Södra banan är den längsta golfbanan i Kalifornien, medan den norra banan är designad för att vara tillgänglig för spelare på alla nivåer och inkluderar några bunkrar i skotsk stil.

Angeles National Golf Club

9401 Foothill Blvd., Sunland; +1 (818) 951-8771; www.angelesnational.com
Denna natursköna golfklubb ligger norr om centrala Los Angeles i San Fernando Valley vid foten av Angeles National Forest. Med en par 72, mästerskapsbana med 18 hål erbjuder Angeles National något för golfare på alla nivåer, med fyra uppsättningar av tees, en ökenliknande layout och två sjöar. Det finns även en träningsanläggning, inklusive puttinggreens och en drivingrange för golfare som vill utvecklas, och en golfshop, samt ett förtjusande klubbhus.