Biluthyrning Los Angeles

Prisjämförelse av biluthyrning i Los Angeles
Hitta bra erbjudanden på små och ståra billiga hyrbilar i Los Angeles för din semester

Sök biluthyrning Los Angeles

 

Information om biluthyrning

När man reser till Los Angeles är en hyrbil ett måste. L.A. är en utbredd stad och många områden går inte att nå med hjälp av kollektivtrafiken. När man kommer till L.A. Med flyg så är det bästa sättet att hyra en bil att boka en i förväg för att sedan hämta den vid Los Angeles International Airport (LAX). Denna stora flygplats är hem till massor av biluthyrningsföretag, från lokala biluthyrningsföretag till internationella biluthyrningsmärken.

Det är möjligt att hyra en bil i Los Angeles även om du inte kommer med flyg. De flesta biluthyrningsföretag har kontor runtom i staden där bilar kan hämtas. Passagerare som kommer med tåg till L.A.’s Union Station kommer inte att ha några problem med att hämta en hyrbil hos Hertz eller Budget, som har varsin disk inne på Union Station.

L.A.’s trafik kan vara hektisk, särskilt under rusningstid när motorvägarna är tipptäppta med bilar, ibland så illa att man får vänta i flera timmar. Med det sagt gör de stora motorvägarna som löper runt staden att det är ganska bekvämt att ta sig fram runt L.A. med sin hyrbil. Du bör förvänta dig att tillbringa mellan 30 minuter och en timme i bilen, bara för att ta dig från en sida av L.A. till den andra.

När du hämtar din hyrbil i Los Angeles, kommer du att behöva visa ditt körkort från hemlandet, eller allra helst ett internationellt körkort, samt ett pass och ett kreditkort. De flesta hyrbilsföretag kommer även att ta ut en extra avgift för försäkring utöver dagspriset.